Dijous, 4 de juliol de 2024

Els raiers de la Pobla de Segur, al «Catalunya Experience» de TV3

El programa també visitarà el Parc Nacional d'Aigüestortes | Aquesta nit, a partir de les 23h

Jordi Ubach 30 de desembre de 2015 a les 10:29

Els raiers de la Pobla, a punt d'iniciar la baixada. Foto: Catalunya Experience


"Catalunya Experience", el programa-documental de TV3 que vol mostrar Catalunya al món, experimentarà aquest dimecres a la nit en primera persona la baixada dels raiers de la Pobla de Segur, que se celebra a principis de juliol durant la Diada dels Raiers. La protagonista de l'onzè capítol serà una família francesa, una parella amb els seus dos fills. Junts no només han anat a la festa dels Raiers, sinó que han caminat pel Parc Nacional d'Aigüestortes i han visitat les joies del romànic que amaga la Vall de Boí. En aquest mateix capítol, la família Toulat també visitarà el Circ Cric, el Museu del Barça i el Camp Nou. Es podrà veure aquesta nit, a partir de les 23h, per TV3.

Aquest és el tercer cop que el "Catalunya Experience" visita les comarques pallareses. El passat mes d'octubre, en el que fou el segon capítol de la temporada, el programa va visitar amb un instagramer londinenc diferents indrets del Pallars Jussà com les botigues-museu de Salàs de Pallars, els barrancs de Bóixols, el congost de Mont-rebei i el celler Castell d'Encús. A principis de desembre el programa va visitar les falles d'Isil, les Valls d'Àneu i la Reserva de Caça de Boumort.

El programa

Presentat per l'actriu Ivana Miño, el programa visita diferents punts del país amb convidats estrangers vinguts de diferents punts del planeta i de gran influència pública. "Catalunya Experience" es va començar a enregistrar el novembre de l'any passat i compta amb la col·laboració de l'Agència Catalana de Turisme.

Cada capítol està protagonitzat per un viatger diferent, i n'hi ha de tots els continents. Alguns han viatjat sols a Catalunya i altres han vingut en família o amb amics. Es tracta de personatges d'edats, orígens i perfils molt variats, que han fet que cada capítol sigui diferent. Bàsicament són instagramers, bloguers, fotògrafs, presentadors de televisió o escriptors amb una gran influència a les xarxes socials o als mitjans de comunicació.
 

Recupera el programa "Catalunya Experience" al Pallars Jussà

Recupera el programa "Catalunya Experience" al Pallars Sobirà

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació