El Natural Optics Pallars no pot amb el líder (57-61)

Segona derrota consecutiva a casa de l'equip trempolí davant l'AE Claret

Jordi Ubach 11 de gener de 2016 a les 11:31

El Tremp, en imatge d'arxiu, va ensopegar contra el líder. Foto: Joan Capdevila

El Natural Optics Pallars Tremp ha perdut aquest dissabte el segon partit de la temporada a casa davant el líder AE Claret per 4 punts de diferència. Els pallaresos, amb tres baixes, no van poder superar el líder de la categoria, que va mostrar la seva superioritat en els compassos finals de partit. El matx va començar favorable als visitants, que es van endur el primer quart per 11-15. El Tremp resistia gràcies a l'encert d'Oriol Ubach, màxim anotador dels pallaresos amb 20 punts. S'arribava a la mitja part amb el resultat de 29-32.

A la represa el Tremp va sortir més convençut de les seves possibilitats i es va situar per damunt en el marcador per primer cop. L'últim quart, però, començava amb un empat a 44. El Natural Optics Pallars va arribar a posar-se 5 punts amunt (52-47) a falta de 4 minuts, però dos triples del Claret van enfonsar els pallaresos, que van veure com els visitants disputaven amb més solvència els minuts finals fins arribar al 57-61 final.

Aquesta és la segona derrota consecutiva del Tremp, que ja suma sis derrotes i que es despenja fins la setena posició. El proper diumenge l'equip visita la pista del Martorell.