Dimecres, 3 de juliol de 2024

Evacuen els veïns d'un edifici per l'incendi d'un quadre elèctric a Tremp

Dos veïnes de l'immoble han hagut de ser rescatades pel balcó amb un camió grua | L'electricista que feia treballs de manteniment ha patit ferides lleus

Jordi Ubach 13 de gener de 2016 a les 13:00

L'incendi ha provocat una espessa fumera que ha afectat tot l'edifici. Foto: Jordi Ubach


Un incendi en el quadre elèctric d'un edifici de Tremp ha obligat aquest dimecres a evacuar els veïns que es trobaven a l'immoble, situat a la plaça Capdevila, segons han informat els Bombers de la Generalitat. L'incident s'ha produït durant els treballs d'un electricista al quadre elèctric, situat als baixos de l'edifici. El foc, que no ha anat a més i s'ha extingit ràpidament, ha generat un fum espès i tòxic que ha afectat tot l'habitatge i ha obligat a evacuar-lo sencer.

Fins el lloc dels fets s'hi han desplaçat sis dotacions de Bombers, així com el cos dels Mossos d'Esquadra, del SEM i de la Policia Local. Els cossos de seguretat han acordonat la zona i han desviat el trànsit de la carretera C-13 per carrers de l'interior del poble. El moment més delicat de l'evacuació ha estat el rescat de dos dones que en el moment de l'incendi es trobaven al primer pis. Els Bombers les han hagut de rescatar pel balcó amb l'ajuda d'un camió grua, després de ser ateses pels serveis mèdics.
 

Moment del rescat d'una dona pel balcó del primer pis de l'immoble. Foto: Jordi Ubach


El foc s'ha produït sobre les 11 del matí i s'ha donat per extingit mitja hora més tard aproximadament. L'incendi no ha causat ferits de consideració tret de l'electricista que treballava en el quadre elèctric, que ha patit ferides lleus arran de les petites explosions. El rescat dels atrapats ha aixecat una gran expectació entre els veïns i veïnes de la localitat que passejaven per la zona, mot cèntrica.
 

El rescat ha aixecat expectació entre els veïns i veïnes de Tremp. Foto: Jordi Ubach

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació