Dimecres, 3 de juliol de 2024

​El FeMAP ja disposa de cartell guanyador per a l'edició del 2016

David Casasayas, d'Andorra la Vella, guanya el concurs

Redacció 18 de gener de 2016 a les 09:40
En el concurs per a la selecció del cartell guanyador del FeMAP enguany s'han presentat un total de 30 cartells (8 més que el 2015), procedents d'Andorra, Berga, Sort, Tremp, la Seu d'Urgell, la Torre de Capdella i la Pobla de Segur. De la votació popular van sortir 3 finalistes que, juntament amb els 3 escollits per un comitè tècnic, van passar a la fase final.

En la fase final, un jurat format per Ramon Santanach (Ajuntament de Ripoll), Pere Bàscones (Ajuntament de Sort), Anna Vives (Ajuntament de la Seu d'Urgell), Patrícia Màrquez (FeMAP) i els guanyadors de les edicions de 2014 i 2015, Salvador Vinyes (Berga) i Creixell Solduga (la Pobla de Segur), ha seleccionat el cartell de David Casasayas.

 

Cartell guanyador del concurs FeMAP 2016. Foto: FeMAP


El propi autor ha explicat que el cartell vol transmetre dos conceptes clars: la música antiga, representada pel violí, i la natura del Pirineu, fotografiant textures del bosc per acabar creant un violí amb elements naturals trobats a la muntanya. També hi ha incorporat alguna pinzellada rústica a les cordes.

Amb aquest concurs, al qual només poden accedir candidats empadronats en algun municipi FeMAP, el Festival pretén, com és habitual, ajudar a promoure els artistes del territori. Mur Tarragona, de Tremp, ha estat una de les finalistes del concurs.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació