Jornada negra pel Rialp (2-3), Tremp (4-3) i Pobla (0-2)

Els equips pallaresos de futbol salden els seus compromisos amb derrota

Jordi Ubach 18 de gener de 2016 a les 09:59

El CF Solsona B va vèncer a la Pobla de Segur. Foto: CF Solsona

Jornada negra pels equips pallaresos de futbol. Rialp, Pobla i Tremp van perdre els seus respectius partits de la jornada 17. El Rialp ho va fer contra el segon classificat i malgrat només disposar de 10 jugadors per afrontar el partit. Amb un home menys, els del Sobirà van posar les coses molt difícils a una EF Tàrrega que va aconseguir la victòria en els instants finals de partit. El Rialp es va avançar gràcies a El Madani, gol que va ser neutralitzat pels visitants per arribar al descans amb empat a 1. A la represa, el Rialp es va avançar de nou gràcies a un penal transformat per Gonçalves, però l'EF Tàrrega va saber empatar i remuntar al minut 89.

El Tremp, per la seva banda, va caure derrotat al camp d'un rival directe, l'Arbeca, on va destacar Claret amb un hat-trick. Els locals es van avançar i al minut 11 ja dominaven per 2 gols a 0. Jonatan va retallar distàncies al 28 i al 37 per arribar al descans amb empat a 2 al marcador i tot en joc. A la represa i en sis minuts, l'Arbeca va marcar dos gols que semblaven sentenciar el matx. Sirvant, al 75, va aconseguir el 4-3 que donava esperança a un Tremp que no va poder culminar amb èxit la remuntada.

El Pobla, per un altre costat, va caure merescudament a casa davant el Solsona B, que va ser millor i va dominar l'esfèric durant tot el partit. Els visitants van anotar el 0-1 a la primera meitat i van sentenciar després del descans, amb gol de Mohamed. Amb aquest resultat, el Pobla és 10è amb 22 punts. El Tremp es troba dos places més avall, amb 18 punts. El Rialp és el millor situat, 6è amb 30 punts.