Dimarts, 9 de juliol de 2024

Derrota a Martorell del Natural Optics Pallars en un partit per oblidar (44-41)

Tercera derrota consecutiva d'un Tremp que diu pràcticament adéu a qualsevol opció d'ascens

Jordi Ubach 18 de gener de 2016 a les 10:41

El Tremp va jugar el pitjor partit de la temporada a Martorell. Foto: Laia Nadal

Partit per oblidar el jugat ahir pel Natural Optics Pallars Tremp a Martorell. El conjunt trempolí va perdre per tres punts de diferència a la pista del BC Martorell, amb un marcador més propi del bàsquet formatiu que de la competició Catalana (44-41). El matx va començar amb alternances al marcador i un ritme d'anotació molt baix, amb les primeres diferències pels locals (11-6). El segon període va seguir la tònica del primer i s'arribava al descans amb un paupèrrim 18-15.

A la represa, el Tremp va despertar tímidament, tot i que els barcelonins mantenien l'avantatge al marcador (27-25). El Tremp es va situar per davant al darrer quart, aconseguint el màxim avantatge amb el 29-34, però un parcial de 5-0 va tornar a igualar un matx que semblava que ningú volia guanyar. El Martorell va ser l'equip que va cometre menys errors en els compassos finals del matx, fet que li va permetre aconseguir la victòria en el pitjor partit de la temporada del Tremp.

Els pallaresos sumen tres derrotes consecutives i acaben la primera volta a la novena posició, lluny de les places de promoció d'ascens, amb vuit victòries i set derrotes.