El Pobla reacciona (3-2) i Tremp i Rialp perden a domicili (2-1)

El CF Pobla torna a vèncer després de cinc derrotes consecutives

Jordi Ubach 25 de gener de 2016 a les 09:38

El Castellserà, a la imatge en el partit d'anada, va vèncer el Tremp. Foto: CA Castellserà

E CF Pobla es va imposar a casa per 3 gols a 2 a l'Oliana, en un dels millors partits de la temporada, després de registrar cinc derrotes consecutives. Els locals van obrir el marcador al minut 21 mitjançat Roset. Tot i dominar el joc, els pallaresos no van materialitzar les ocasions que van tenir al llarg de la primera part, fet que va aprofitar l'Oliana per capgirar el partit (1-2). Una renda que encara hagués pogut ampliar, de no errar un llançament de penal. Qui perdona ho acaba pagant, i el Pobla es va refer. Amb un gran joc i dos gols de Miquel Molleví al 75' i al 80', els tres punts es van acabar quedant al Pallars. El Pobla és 9è amb 25 punts.

El FC Rialp ha sumat aquest cap de setmana la seva tercera derrota consecutiva, després de caure a Arbeca per 2 gols a 1. Es van avançar els locals al minut 16 mitjançant Claret, que repetiria a la segona meitat, al minut 77. El gol de l'honor dels del Sobirà va arribar al minut 85, obra de Gonçalves. Els del Sobirà només han sumat 6 dels últims 18 punts. Tot i la derrota, el Rialp continua a la zona mitja-alta de la taula, 5è amb 30 punts.

El CF Tremp, de la seva banda, va perdre en la seva visita al camp del Castellserà per 2 gols a 1 en un matx molt igualat. Els vells fantasmes de temporades anteriors van tornar a planar sobre els jugadors del Tremp, que van veure com el rival els marcava el gol de la victòria als darrers minuts de partit. Els locals s'avançaven ja al minut 9, un gol contrarestat per Fontelles, que empatava a la mitja hora de joc. Sahel, al 87, feia pujar el definitiu 2-1 al marcador. Amb aquesta derrota, el Tremp continua a la zona mitja-baixa, 12è amb 18 punts.