Quarta derrota consecutiva del Natural Optics Pallars a Gaudí (61-37)

Un Tremp en hores baixes sucumbeix a la pista de l'UE Gaudí i ja acumula vuit derrotes

Jordi Ubach 25 de gener de 2016 a les 11:02

Pau Vila intenta superar la defensa rival. Foto: Darío Albert

Quarta derrota consecutiva del Natural Optics Pallars Tremp, en aquesta ocasió a la difícil pista de l'UE Gaudí, per 24 punts de diferència (61-37). Els pallaresos, anímicament tocats i amb la baixa destacada d'Oriol Ubach, van començar el partit valents i dominant el marcador al primer quart, que acabaria amb 9-12. Un parcial de 7-0 a l'inici del segon quart va esperonar els locals, que se situarien set punts amunt abans d'arribar al descans. Un triple sobre la botzina des del mig del camp de Sergi Viñuela va permetre arribar al descans amb el marcador de 26-22 i tot per disputar-se a la segona part.

El tercer quart, amb un parcial de 16 a 4 favorable als locals, va ser definitiu. Els pallaresos es van mostrar desencertats en atac i tous en defensa, superats en tot moment per l'equip barceloní, que va eixamplar la diferència fins el 42-26. Al darrer quart el Tremp va reaccionar tímidament, però va ser un miratge. Dos tècniques consecutives per protestar xiulades a l'entrenador del Tremp, Miquel Murgó, van acabar de descentrar els seus jugadors, que van encaixar un dur parcial de 13-2 en els darrers tres minuts de partit.

Al final, 61-37 i vuitena derrota del Tremp, que amb les vuit victòries que suma, se situa desè a la classificació. En els darrers dos partits, els trempolins han anotat una mitjana de 39 punts per partit (41 a Martorell i 37 ahir), una mostra clara del mal moment que està travessant l'equip. El Tremp rep l'Òdena la setmana que ve, un rival directe, en una excel·lent oportunitat per refer-se mentalment dels darrers resultats.