Dimecres, 3 de juliol de 2024

La «il·lustre» recollida de signatures que triomfa a Tremp

Els veïns es prenen a broma una proposta on es demana la retirada del servei de begudes i menjar a La Lira

Jordi Ubach 28 de gener de 2016 a les 13:26

La recollida de signatures ha aguditzat l'enginy dels trempolins. Foto: Jordi Ubach


En les darreres setmanes, els veïns i veïnes de Tremp han pogut veure repartit per diferents establiments i comerços de la ciutat un document que sota el títol "La Lira no és un bar", recull un seguit de signatures d'allò més "il·lustres". Es tracta d'una iniciativa aparentment popular però sorgida des del grup municipal Compromís per Tremp, on es demana retirar la venda i el consum de begudes i menjar de dins l'Espai Cultural La Lira "per respecte als espectadors, a les activitats i a l'espai". 

La iniciativa sembla que no ha tingut massa èxit entre la població, a jutjar per l'escàs nombre de signatures recollides fins el moment. Però si tenim en compte que la majoria dels firmants són falsos, aquesta acaba perdent tota credibilitat. Diverses personalitats de la talla de Darth Vader, James Bond, Artur Mas, Mariano Rajoy, Florentino Pérez o Carmen de Mairena han donat el seu suport a la proposta. Tampoc hi falten els cèlebres Aitor Tilla o Dolores Fuertes de Barriga.

Evidentment, es tracta de fakes fruit de la imaginació i l'enginy d'alguns trempolins que han decidit prendre's la iniciativa a broma.
 

Captura completa d'una de les pàgines del document. Foto: Jordi Ubach

 

Captura completa d'una de les pàgines del document. Foto: Jordi Ubach

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació