Derrota del Tremp al camp del líder EF Tàrrega (6-2)

En el partit aplaçat corresponent a la jornada 15

Jordi Ubach 8 de febrer de 2016 a les 09:44

El Tremp, en imatge d'arxiu, va caure a Tàrrega. Foto: Arnau Ubach

El CF Tremp va perdre divendres el partit aplaçat de la jornada 15 al camp del líder, l'Escola de Futbol Tàrrega, per un contundent 6 a 2. Les coses ja no van començar bé pels trempolins, que van rebre el primer gol ben aviat, al minut 13. Dotze minuts més tard queia el segon en un partit que es posava costa amunt. Però Jonatan va aparèixer abans del descans per ajustar el partit (2-1).

A la represa, el Tàrrega va demostrar la seva superioritat i novament al 13' i al 25', com en la primera meitat, va aconseguir dos gols que sentenciaven el matx. Sergio Fernández, a 15 minuts pel final, marcava el segon gol dels pallaresos, però dos minuts més tard els locals ampliaven la diferència. Un marcador que no es tancaria fins el definitiu 6-2, marcat a l'últim minut de partit.

La resta d'equips pallaresos no han jugat aquesta jornada, de descans en la majoria de categories del futbol català. La competició torna el proper cap de setmana.