Dimecres, 3 de juliol de 2024

Un any amb Nació Digital

El 2 de febrer de 2015 Pallars Digital inicià una nova etapa amb el digital líder en català | Durant aquest període, el diari de les comarques pallareses ha incrementat les visites en un 124%

Redacció 2 de febrer de 2016 a les 09:40

Una persona llegeix Nació Digital amb una tablet. Foto: Adrià Costa


El 2 de febrer de 2015, justament avui fa un any, el diari Pallars Digital emprenia una nova etapa al costat de Nació Digital, gràcies a l'acord de col·laboració mútua entre el diari de les comarques pallareses i l'empresa del diari digital líder en català. Des de llavors, el pas endavant de Pallars Digital ha estat notori, fins al punt de doblar la seva audiència durant l'any 2015, arribant a la mitjana actual de més de 1.500 visites al dia.

Amb l'inici de la nova aventura amb Nació Digital, el diari Pallars Digital també va experimentar alguns canvis visibles per al lector, com un web totalment renovat, també en versió mòbil, que ha aportat més possibilitats visuals per enriquir les diverses seccions i continguts, i ha consolidat la professionalització del mitjà.

Audiències de rècord el 2015

Des de l'inici del nou camí al costat de Nació Digital, el diari Pallars Digital ha consolidat al llarg del 2015 el seu lideratge com a mitjà de comunicació de referència al Pallars. El diari de les comarques pallareses ha registrat un total de 501.999 visites, el que suposa una mitjana de 1.521 visites al dia, segons dades obtingudes a través de Google Analytics intern.

Aquesta xifra representa un increment de les visites diàries de més del 124% respecte les de l'any 2014, que va ser de 679 de mitjana. Aquests registres confirmen l'aposta del mitjà de comunicació més llegit del Pallars per entrar a formar part del Grup Nació Digital, que al mateix temps ha dotat a les comarques pallareses de la projecció informativa que mereix arreu de Catalunya. 

Pel que fa a la resta de paràmetres d'audiència, Pallars Digital ha obtingut 196.829 usuaris únics des del febrer de 2015 fins el 31 de desembre, així com 1.118.407 de pàgines vistes. ​Des de Pallars Digital volem agrair la confiança a lectors i anunciants, com també a tots els col·laboradors.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació