Dimecres, 3 de juliol de 2024
esports

El FIS Telemark World Cup torna aquest cap de setmana a Espot

Els 70 millors esquiadors d'aquesta disciplina es donen cita a l'estació pallaresa

Redacció 4 de febrer de 2016 a les 12:11

Espot torna a acollir el FIS Telemark World Cup. Foto: Skipallars


Aquest cap de setmana, l'estació d'Espot torna a ser l'escenari d'una prova de l'emblemàtica FIS Telemark World Cup. Els millors especialistes internacionals de Telemark visitaran l'estació d'Espot per competir en la Copa del Món d'aquesta especialitat, que tindrà lloc des de divendres i fins diumenge. Una tradició que des de fa anys ha estat present a l'estació pallaresa i que posa Espot en l'escenari mundial amb la participació dels 70 millors atletes en les disciplines de Paral·lel Sprint, Sprint i el Clàssic.

La competició començarà el divendres amb el Classic, la prova reina. En aquesta prova hi ha varietat d'elements a superar. Consta d'una màniga, on dos esquiadors s'enfronten en un traçat de Gegant, amb un salt i un peralt al final on l'esquiador ha de fer un gir de 360º. Després del gir l'esquiador recorre els últims metres fent un sprint en la modalitat de skating d'esquí de fons fins a la meta. Dissabte seguirà amb l'Sprint i diumenge amb la Paral·lel Sprint, de dues mànigues.

L'entrega de premis es realitzarà mitja hora després de la finalització de cadascuna de les proves. A més, com tots els grans esdeveniments esportius, la FIS Telemark World Cup ve acompanyada de diverses activitats socials, com el carnaval al Parc Lúdic, el disabte lleidatà d'alçada o la festa après-ski al Espot Fan Club de 16h a 20h amb xocolatada popular.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació