Dimecres, 3 de juliol de 2024

Un incendi forestal crema 3,5 hectàrees a l'Espluga de Serra

Dos mitjans aeris i deu dotacions terrestres han treballat en les tasques d'extinció | Quatre d'elles continuen remullant la zona afectada pel foc

Redacció 5 de febrer de 2016 a les 15:48

La zona afectada pel foc a l'Espluga de Serra. Foto: Bombers


Els Bombers de la Generalitat han donat per controlat cap a les quatre d'aquesta tarda l'incendi forestal que ha afectat a l'Espluga de Serra, al terme municipal de Tremp. El foc ha cremat unes 3,5 hectàrees de matoll i roure, segons els Agents Rurals. Quatre dotacions terrestres dels Bombers de la Generalitat continuen a la zona remullant la superfície afectada.

Els Bombers ja havien pogut aturar el cap de l'incendi poc després d'un quart de tres i la companyia elèctrica ha hagut de tallar el subministrament al municipi afectat per tal de poder facilitar les tasques d'extinció. Fins al lloc s'hi ha desplaçat fins a un total de dos mitjans aeris i deu dotacions terrestres dels Bombers de la Generalitat.

Com a conseqüència de l'incendi, cinc pobles de la zona de la Terreta han quedat sense llum. Es preveu que el servei es restauri abans de la nit.
 

Imatge del sotabosc cremat en l'incendi. Foto: Ajuntament de Tremp

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Etiquetes:
Successos, incendis, foc, Bombers
Participació