Dimarts, 9 de juliol de 2024
esports

Victòria a Masquefa del Natural Optics Pallars Tremp (61-70)

Desena victòria dels trempolins, que la propera jornada reben el segon classificat

Jordi Ubach 8 de febrer de 2016 a les 10:53

El CB Tremp, en imatge d'arxiu, va superar el Masquefa. Foto: Joan Capdevila

Sembla que el Natural Optics Pallars Tremp es recupera poc a poc del forat en el que es trobava des de feia unes setmanes. Després de la necessària victòria de la setmana passada davant l'Òdena al Joncar, els trempolins han vençut aquest diumenge a la pista d'un dels cuers, el CB Masquefa, per nou punts de diferència (61-70).

El matx va començar molt igualat, amb alternances en el marcador, que acabaria empatat a 14 a la fi del primer període. El segon quart va ser clau, ja que l'equip es va distanciar en el marcador gràcies a l'encert anotador de Xavier Soldevila, autor de 25 punts i 7 triples. S'arribava al descans amb una diferència de 12 punts pels pallaresos.

La màxima es va ampliar a la represa, amb un Tremp que va arribar a guanyar de 20 punts. Però els locals no es van donar per vençuts, i van començar una remuntada que no s'acabaria materialitzant. Tot i això, es van situar a només 6 punts a falta de tres minuts pel final del partit. Al contrari que en altres encontres, el Natural Optics Pallars va saber jugar aquests minuts finals amb encert i va acabar emportant-se la victòria amb el marcador final de 61-70.

La setmana que ve l'equip rep el segon classificat, l'Ipsi, en un partit que marcarà els objectius i les aspiracions de l'equip fins a final de temporada.