Dilluns, 1 de juliol de 2024

Trenta persones per a disset llocs de treball a la línia de la Pobla

Les proves de selecció per treballar en la línia encaren la recta final | El segon comboi arriba aquest divendres a Lleida

Redacció 11 de febrer de 2016 a les 12:30

FGC oferta 17 places de treball a la línia de la Pobla. Foto: FGC


Les proves de selecció de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) per treballar en el servei de la línia de la Pobla de Segur afronten la seva fase final. L'empresa ha seleccionat una trentena de persones entre més de dos-cents aspirants per cobrir disset places de treball relacionades amb l'atenció al públic. Segons avança Segre, els trenta seleccionats començaran la propera setmana la seva formació específica.

El procés de selecció forma part del projecte per reactivar la línia de tren de Lleida a la Pobla de Segur, juntament amb la posada en marxa dels dos nous trens fabricats a Suïssa. La seva posada en funcionament està prevista pel mes de març, coincidint amb Setmana Santa. El primer dels combois, que es va presentar en societat el passat dia 16 a Lleida, ja està en procés de proves. El segon arribarà a la capital del Segrià aquest divendres.

Horaris encara per determinar

Si bé FGC ja ha confirmat la recuperació de les tres freqüències entre la Pobla de Segur i Lleida, encara no estan clars els horaris de les mateixes, que s'estan acabant de confeccionar, buscant el consens del territori i l'empresa pública.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació