Dijous, 4 de juliol de 2024
esports

El Pobla supera l'Ivars (2-1) i el Rialp cau a Bellcaire (4-0)

El Cervera B-Tremp va ser ajornat | Cinquena derrota consecutiva d'un Rialp en hores baixes | El Pobla respira tranquil a la zona mitja

Jordi Ubach 15 de febrer de 2016 a les 09:34

El Bellcairenc va ser molt superior al Rialp. Foto: CF Bellcairenc

Diferent sort pels equips pallaresos en la jornada 20 del grup 14 de la Tercera Catalana de futbol. El CF Pobla va vèncer a casa per 3 gols a 1 l'Ivars d'Urgell en un bon partit i remuntant a la segona meitat el gol inicial dels visitants, que va arribar al minut 12 de partit. Els locals van tenir moltes ocasions a la segona part, on van tancar l’Ivars al seu propi camp, tot i que els gols no van arribar fins als darrers compassos del partit. Llebot al minut 72 i De la Paz al 79 segellaven el triomf poblatà, que situa l'equip en una zona tranquil·la de la taula, 9è amb 28 punts.

El FC Rialp, de la seva banda, va caure de forma contundent en la seva visita al camp del Bellcairenc, un equip que lluita per sortir de les places de promoció de descens i que va jugar un partit molt complert. Els locals van saber jugar amb el fort vent que els bufava a favor durant la primera meitat per sentenciar els del Sobirà amb un hat-trick de Sala. Els locals van sentenciar al minut 60 amb el definitiu 4-0. El Rialp suma la seva cinquena derrota consecutiva i cau fins la 7a posició amb 30 punts.

El partit que havia d'enfrontar el Cervera B amb el Tremp es va ajornar.