Dilluns, 22 de juliol de 2024

Inaugurada la ludoteca municipal «Aixaldes» de la Pobla de Segur

Fins dimecres s'ofereixen tres jornades de portes obertes per conèixer l'equipament

Redacció 15 de febrer de 2016 a les 10:30

Dos infants gaudint del seu primer dia a la ludoteca. Foto: Ajuntament de la Pobla de Segur


Desprès de molt esforç i gràcies a la feina de moltes persones, aquest divendres l'Ajuntament de la Pobla de Segur ha inaugurat la ludoteca del municipi. L'acte ha comptat amb la presència de l'alcalde del municipi, Lluís Bellera, així com dels regidors del consistori i les famílies dels primers usuaris de l'equipament, que han pogut conèixer de primera mà l'espai en un ambient festiu. 

La ludoteca municipal "Aixaldes" és un nou espai públic de lleure infantil amb el joc lliure com a eix vertebrador que pretén facilitar i garantir estones de joc, amb un aval pedagògic, a les famílies i amb assessorament de personal degudament titulat. Està situada al carrer Ceferí Rocafort, s/n, de la Pobla de Segur. Té una sala de jocs de 136 metres quadrats dividida en diferents ambients: espai tou, espai de joc simbòlic, espai de jocs de construcció, encaixos i trencaclosques, espai de jocs de taula i espai de taller creatiu.

Des d'avui i fins dimecres, l'equipament ofereix unes jornades de portes obertes de 17:30h a 19:30h, per tal de donar a conèixer en detall l'espai, el funcionament i l'equip professional.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació