Victòria, empat i derrota per Rialp (2-1), Tremp (1-1) i Pobla (0-1)

Els equips pallaresos es mantenen una jornada més a la zona tranquil·la de la classificació

Jordi Ubach 22 de febrer de 2016 a les 10:53

El Vallfogona, en imatge d'arxiu, va vèncer a la Pobla de Segur. Foto: CF Vallfogona

Victòria, empat i derrota. Resultats per a tots els gustos els aconseguits pels equips de futbol pallaresos. El FC Rialp va trencar la mala ratxa de cinc partits seguits perdent al vèncer el cuer a casa per 2 gols a 1. El primer gol el va anotar Akkoujane al minut 22 de partit. Onze minuts més tard Céspedes feia pujar el 2-0 al marcador, resultat amb el que s'arribaria al descans. El Cervera B va marcar el 2-1 a sis minuts pel final, però el marcador ja no es va moure. Els del Sobirà són ara 7ens amb 33 punts i recuperen la confiança perduda de cara al tram final de temporada.

El CF Tremp, de la seva banda, va empatar a casa davant un rival directe, el Guissona B, que va resistir davant un Tremp que no va saber materialitzar les ocasions que va crear. El Tremp va dominar, i al minut 22 Farré feia pujar l'1-0 al marcador. El matx va ser igualat, però les millors ocasions les tenia el conjunt pallarès, que no va sentenciar i ho va aprofitar el Guissona B, que al minut 49 empatava el partit per mitjà de Majoral. Al final, repartiment de punts per un Tremp que és 12è amb 22 punts i un partit menys.

Per contra, el CF Pobla va perdre el seu partit davant el Vallfogona de Balaguer per 0-1. Els poblatans, però, van jugar un bon partit i van dominar la pilota, però no van aconseguir marcar en cap de les ocasions que van disposar. L'equip, desencertat, va veure com el conjunt rival s'avançava al minut 64, un marcador que ja no es mouria fins el final del partit. El Pobla és 10è amb 28 punts. Els del Jussà han perdut 7 dels últims 9 partits.