Dilluns, 8 de juliol de 2024

Un Natural Optics Pallars amb dos cares cau a Pedagògium (64-62)

Els trempolins, que van arribar a perdre de 16, es van posar per damunt a falta de dos minuts

Jordi Ubach 22 de febrer de 2016 a les 10:19

Derrota ajustada del Tremp a la pista del Pedagògium Foto: Núria Esquerra

Derrota amb sabor amarg la d'un Natural Optics Pallars Tremp ple de baixes a la pista del CB Pedagògium. Els trempolins van perdre per només dos punts de diferència davant un rival directe, després de remuntar un desavantatge de 16 punts que finalment no es va materialitzar. Els pallaresos van sortir adormits davant un rival molt més intens i concentrat en el partit. El primer quart acabava amb un clar 18-7. El Tremp va anar entrant poc a poc en el partit, però les distàncies s'anaven ampliant en el segon quart, que va acabar amb un resultat de 39-25.

A la represa es va arribar a la màxima diferència favorable als del barri de Gràcia, que es posaven 47-30 al minut tres del tercer quart. Un resultat que no va desmoralitzar els trempolins, que van continuar lluitant per mantenir-se vius en el partit fins el 54-44 en que s'arribava als últims 10 minuts. Un molt bon inici de quart, amb un parcial de 5-17, situava els pallaresos dos punts per damunt a falta només de dos minuts pel final, però un triple en l'última possessió local va trencar les esperances del Tremp.

El Natural Optics Pallars Tremp suma la seva desena derrota i ja és 9è a la taula. La setmana que ve visita el pavelló del Joncar el Bodegas Sommos Peña Fragatina, un altre rival directe a la classificació, amb la necessitat de sumar una nova victòria.