Dilluns, 22 de juliol de 2024

Junts pel Sí estrena una oficina virtual per rebre propostes dels ciutadans

Els 10 diputats lleidatans es posen a disposició del territori i demanen que la ciutadania els faci arribar suggeriments, iniciatives, consultes o inquietuds

Redacció 23 de febrer de 2016 a les 10:08

Quatre diputats lleidatans han presentat l'oficina. Foto: Junts pel Sí


Els diputats i diputades al Parlament de Catalunya de Junts pel Sí (JxSí) a Lleida i l'Alt Pirineu i Aran han presentat la nova Oficina Virtual: un canal de comunicació directa entre els 10 representants electes i la societat lleidatana. El cap de llista, Josep Maria Forné, acompanyat d'Albert Batalla, Violant Cervera i Antoni Balasch, ha explicat en roda de premsa que "mitjançant l'adreça de correu electrònic ens posem a disposició de tot el territori lleidatà, de manera que qualsevol institució, entitat o ciutadà ens pot fer arribar els seus suggeriments, iniciatives, consultes o inquietuds".

El diputat ha recordat que "en les eleccions del passat 27 de setembre, el grup de JxSí va obtenir el 55% dels vots de la demarcació i volem que la societat lleidatana ens continuï donant confiança i que no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres". A més, ha remarcat que "entenem la política com un servei públic, per això volem ser accessibles al territori i a la ciutadania".

Batalla, per la seva banda, ha destacat que, "tot i que aquesta és una legislatura extraordinària més curta per preparar el país per a esdevenir un Estat propi, no podem oblidar que cal gestionar el dia a dia, per això volem estar a peu de carrer, en tots els racons de les comarques lleidatanes i pirinenques". En aquest sentit, han explicat que cada comarca tindrà dos o tres diputats de referència.

A més, han recordat que, fa unes setmanes, es van crear les comissions del Parlament on els 10 diputats de Junts pel Sí (JxSí) de Lleida, l’Alt Pirineu i l’Aran hi tenen representació en les més rellevants per al territori. Aquest fet posa de manifest la força que té el grup parlamentari lleidatà per a impulsar iniciatives que beneficiïn al conjunt de les comarques.

Forné ha detallat que l’Oficina Virtual estarà gestionada per tècnics que canalitzaran les consultes i que, properament, s’enviarà una carta a totes les institucions, entitats i associacions explicant el funcionament de l’oficina, quines són les comarques assignades a cada diputat i les comissions de les quals són membres.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació