Dimecres, 3 de juliol de 2024

Agustí Roc i Anna Figuera s'adjudiquen la 5a Vertical Ski-Pallars

L'estació d'Espot ha estat escenari de la prova, organitzada pel Club d'Esquí de la Pobla de Segur

Redacció 24 de febrer de 2016 a les 11:01

Podi masculí de la 5a Vertical Ski-Pallars Foto: Skipallars

L'estació d'Espot va acollir el passat dissabte la 5a Vertical Ski-Pallars, una prova organitzada pel Club Esquí La Pobla de Segur (CEPS) i l'estació d’Espot. Durant la prova, que s’engloba dins la 11a Copa Catalana de Curses Verticals, els corredors van poder gaudir d’una excel·lent jornada, on la bona meteorologia i la qualitat de la neu van ser la nota predominant de la competició.

El guanyador en categoria masculina va ser Agustí Roc (AE Matxacuca), que va invertir un temps de 31'12" a completar el recorregut. En segona posició va quedar Pere Rullan (CE Pontsicà) amb un temps de 32'40" i en tercera posició es va classificar David Prades (AE Mountain Runners del Berguedà), amb un temps de 33'41".

Pel que fa a la categoria femenina, Anna Figuera (GE Albesa), amb un temps de 43'22", va ocupar el lloc més alt del podi, seguida de molt a prop per Lourdes Martínez (CE Val d'Aran), amb un temps de 44'07". Iolanda García (2x2 Santpedor) va ocupar la tercera posició amb un temps de 46'58".