Dilluns, 8 de juliol de 2024
esports

El Natural Optics Pallars torna a caure en un final ajustat (66-67)

El Fraga va cometre menys errors en un final de partit no apte per cardíacs | L'equip ha perdut 7 dels últims 9 partits

Jordi Ubach 29 de febrer de 2016 a les 09:37

El Tremp, en imatge d'arxiu, ha perdut 7 dels últims 9 partits. Foto: Felip Bacardit


El Natural Optics Pallars Tremp ha tornat a perdre aquest cap de setmana en un final ajustat i en un matx gairebé calcat al de la setmana passada a Pedagògium. Els trempolins, que presentaven tres baixes, van tornar a sortir a la pista adormits i sense intensitat, una avinentesa que va saber aprofitar un Fraga sòlid i ben treballat per agafar les primeres rendes en el marcador i que va arribar a posar-se 18 punts amunt. Al descans s'hi arribava amb una diferència de +16 pels fragatins.

El tercer quart va ser una altra història. El Tremp va sortir molt més posat i intens, més encertat i amb una defensa alternant amb zona que va descol·locar l'equip visitant, que veia com els pallaresos remuntaven el marcador fins situar-se a només dos punts. Al darrer quart els locals es van situar per damunt en alguns moments, però un seguit de males decisions van acabar decantant el matx pels de la franja, que es distancien del Tremp. 

El Tremp amplia la seva mala ratxa. Amb aquesta derrota, la tercera consecutiva i la setena en els últims nou partits, els homes que entrena Miquel Murgó empaten a la classificació amb l'equip que marca els llocs de promoció de descens, el Collblanc, amb 10 victòries. La setmana que ve l'equip té l'oportunitat de refer-se a la pista del Borges, penúltim classificat.
 

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Tercera Catalana, grup 2

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació