Dimecres, 3 de juliol de 2024

Jussà i Sobirà participen conjuntament a la fira Navartur

Les comarques pallareses han presentat les novetats turístiques a Pamplona

Redacció 29 de febrer de 2016 a les 11:42

Tècniques de turisme de Jussà i Sobirà compartint estand a Pamplona. Foto: CC Pallars Jussà


Els Consells Comarcals del Pallars Jussà i Sobirà han assistit amb taulell propi a la 11a Fira Internacional del Turisme de Navarra, com a co-expositors en l’espai del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida. El Pallars Jussà hi ha presentat la nova oferta de sortides guiades i experiències de "Vine al Pallars, Viu el Jussà", que es consolida aquest 2016 oferint 45 sortides guiades i 59 experiències per conèixer el Pallars d’una manera diferent.

El Jussà també dona a conèixer el nou sender que connecta la Pobla de Segur amb Salàs de Pallars tot recorrent el marge dret de l’embassament de Sant Antoni, que es pot fer a peu i en bicicleta. El Sobirà també ha presentat tota l'oferta turística què disposa, des de les diferents opcions en les estacions d'esquí fins els esports d'aventura, el senderisme i les activitats de riu.

A més, s'ha promocionat el turisme familiar, cultural i de natura, presentant atractius paisatgístics i culturals com la Vall Fosca i el telefèric, Collegats amb la renovada xarxa de camins, les activitats de fauna a la reserva de Boumort, la riquesa paleontològica dels dinosaures, els voltors de la Terreta, i l’espectacular Montsec amb els castells de frontera i l’espectacular cel nocturn acreditat Starlight per la Unesco.

Durant el certamen i amb la col·laboració d'"Al Teu Gust, aliments del Pallars" s'han ofert tastets de producte pallarès, donant valor a la gastronomia local i incentivant als visitants a viure l'experiència en pròpia persona al Pallars. 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació