Victòria del Pobla (2-5), empat del Tremp (2-2) i derrota del Rialp (0-1)

La setmana que ve es disputa el derbi comarcal entre el Pobla i el Tremp

Jordi Ubach 7 de març de 2016 a les 09:32

El Tremp va empatar a Pedrasanta en un bon partit. Foto: Míriam Ruiz

Jornada amb diferents sort pels equips pallaresos de futbol, que competeixen al grup 14 de la Tercera Catalana. El Tremp va empatar a 2 a casa davant el tercer classificat, l'Angulària, en un partit que va igualar al descompte i de penal. Els locals, que van jugar un gran partit, es van avançar al minut 4 gràcies a Jonatan. Al 22 els visitants empataven a 1, resultat amb el que s'aniria al descans. A la represa, l'Angulària va fer l'1-2, resultat que desfaria el Tremp al minut 91 gràcies a un penal transformat per Jonatan. La setmana que ve els trempolins visiten el camp del Pobla en el derbi comarcal.

El Pobla, per la seva banda, va vèncer a Torà per un resultat de 2 gols a 5. Els pallaresos es van avançar molt d'hora, al minut 6, gràcies a Molleví. El segon gol va arribar al 26', obra de Roset, resultat amb el que s'arribava al descans. El Pobla va sortir a la segona part disposat a sentenciar i així ho va fer, amb els gols de Molleví i Llebot al 55' i al 60'. Riera maquillava el resultat pels locals amb dos gols fins el 2-5 final, obra d'Asensio. El Pobla rep el Tremp la propera setmana.

El Rialp continua amb la seva caiguda lliure i suma la sisena derrota en set partits a casa davant el segon classificat, l'Alcarràs, que es va mostrar més efectiu de cara a porteria (0-1). El Rialp va plantar cara a l’Alcarràs i únicament va cedir de penal discutit en el minut 83. L’encontre va ser molt igualat, amb ocasions pels dos equips. Els locals van mostrar la seva millora de joc després d'unes jornades de mals resultats i cauen fins la vuitena plaça, superats pel Pobla. La propera jornada els del Sobirà visiten el camp de l'Angulària.