Dilluns, 8 de juliol de 2024
esports

Triomf al límit del Natural Optics Pallars Tremp a Borges (53-54)

Els trempolins vencen al darrer segon gràcies a una cistella d'Oriol Ubach sobre la botzina

Jordi Ubach 7 de març de 2016 a les 10:23

Oriol Ubach va anotar la cistella decisiva al darrer segon. Foto: Laia Nadal

El Natural Optics Pallars Tremp va vèncer diumenge a la pista del CB Borges Garrigues per un punt de diferència (53-54) amb una cistella d'Oriol Ubach a l'últim segon de partit. No va ser un matx vistós per l'espectador, però sí força igualat. Els trempolins van agafar els primers avantatges en el marcador al primer quart, gràcies a una bona defensa. Tot i no estar encertat en atac, l'equip va anar al descans amb un +10 al marcador (18-28).

A la represa, el Borges es va refer i va remuntar el desavantatge gràcies a un parcial de +11 que el posava un punt per damunt. El Tremp va tirar a terra la feina feta durant la primera meitat amb desencert i pilotes perdudes. S'arribava a l'últim quart amb una màxima igualtat que es va mantenir fins les últimes possessions de pilota. El Tremp guanyava d'un a falta de 25 segons (50-51), quan el Borges va anotar per posar-se un punt amunt (52-51). En l'últim atac, Oriol Ubach va capturar un rebot ofensiu a llançament de Pau Vila per anotar sobre la botzina la cistella de la victòria.

Els pallaresos sumen l'onzena victòria i se situen novens amb les mateixes derrotes. La setmana que ve visita el pavelló del Joncar de Tremp el Sant Josep Obrer, tercer classificat.