Diumenge, 7 de juliol de 2024

Jordi Cortada, nou gerent de la Regió Sanitària de Lleida, Alt Pirineu i Aran

És doctor en ginecologia, vocal del Consell d'Administració de GSS i membre de la Societat Espanyola de Fertilitat (SEF)

ACN 9 de març de 2016 a les 09:40

Jordi Cortada és Doctor Excel·lent Cum Laude en Ginecologia Reproductiva. Foto: FIVLleida


El Servei Català de la Salut va acabant de configurar el seu nou equip directiu i, en l'àmbit territorial, ha nomenat nou gerent per a la Regió Sanitària de Lleida, Alt Pirineu i Aran. Es tracta de Jordi Cortada Echauz, Doctor Excel·lent Cum Laude en Ginecologia Reproductiva per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), Màster en Ciències de la Infermeria per la Universitat Internacional de Catalunya (UIC), Màster en Gestió de Serveis Sanitaris per EADA-UAB i Graduat en Infermeria per la UAB.

Format en embriologia al Hull IVF Unit, al Regne Unit, ha treballat al Kingston Hospital (Regne Unit), a l'Hospital Sagrat Cor de Barcelona i a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida. També ha exercit al Centre de Reproducció de Lleida FIV Lleida. A més, és vocal del Consell d'Administració de Gestió de Serveis Sanitaris (GSS) i membre de la Societat Espanyola de Fertilitat (SEF), de la European Society of Human Reproduction and Embryology (ESHRE) i del Nursing and Midwifery Council (NMC).

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Etiquetes:
Societat, sanitat, CatSalut, salut
Participació