Dimecres, 3 de juliol de 2024

«Meteorologia de muntanya» a Espot a càrrec de Francesc Mauri

El meteoròleg oferirà una xerrada aquest dissabte dins el marc de la Cursa Social Club Esquí Vall Cardós | Port Ainé acull la 2a cursa Gall Fer

Redacció 11 de març de 2016 a les 09:24

El meteoròleg Francesc Mauri serà dissabte a Espot. Foto: Joan Manel Oller


El meteoròleg de TV3, Francesc Mauri, oferirà aquest dissabte a l'estació d'esquí d'Espot una xerrada sobre la muntanya i la seva meteorologia. L'acte tindrà lloc durant la Cursa Social Club Esquí Vall Cardós a Espot, que donarà inici a les 10:30h. La xerrada està prevista sobre les 15h al restaurant de la cota 2000, un cop acabat el dinar de germanor. Una ocasió única per escoltar els consells i el discurs d'un autèntic expert en aquest camp.
 
A dos quarts de vuit tindrà lloc el sopar de cloenda de temporada a l'hotel Puitavaca d'Ainet de Cardós, junt amb el repartiment de medalles de la cursa i la projecció de fotografies de les activitats realitzades durant el 2016.

2a cursa Gall Fer a Port Ainé

A més, l'estació de Port Ainé acull aquest dissabte la 2a Cursa Popular Gall Fer, un esdeveniment esportiu pensat per a tots els públics. Les inscripcions i la sortida es faran des del pic de l'Orri, de 9:30h a 10h. El lliurament de premis tindrà lloc davant l'Hotel Port Ainé 2000 a dos quarts de tres.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació