El Tremp assalta la Pobla (0-1) i el Rialp cau a Anglesola (2-1)

Un penal transformat per Ruben Ahumada decanta el derbi del Pallars Jussà cap a la capital

Jordi Ubach 14 de març de 2016 a les 10:42

El Tremp va marcar de penal. Foto: Arnau Ubach

Un solitari gol de penal de Ruben Ahumada va donar els tres punts al CF Tremp davant el CF Pobla en el clàssic del futbol pallarès disputat aquest diumenge al municipal de la Pobla de Segur. Els aficionats que es van acostar al camp van poder veure un partit molt disputat, un autèntic derbi entre dos equips molt igualats que van lluitar fins el darrer segon per aconseguir la victòria.

La primera part va ser molt igualada, amb ocasions per tots dos equips. Només el Tremp en va saber materialitzar una. Va ser al minut 30 i de penal, transformat per Ahumada. A partir d'aquí, el Pobla va reaccionar i va tenir més possessió de pilota, però no va estar encertat. A la segona meitat els locals ho tornarien a intentar amb més ganes que encert, però es toparen amb un immens Granados, que va malbaratar fins a tres ocasions de gol clares dels poblatans.

A destacar, juntament a les intervencions del porter trempolí, el gran partit del lateral dret del Tremp, Albert Palau, dos dels artífex del 0-1, resultat amb que el Tremp es va venjar del 0-1 del partit d'anada. Amb aquest resultat el Pobla cau fins la 8a posició amb 34 punts. El Tremp continua al 12è lloc, amb 26 punts.

Derrota del Rialp a Anglesola (2-1)

Un Rialp en caiguda lliure va perdre al camp de l'Angulària, tercer classificat, per 2 gols a 1. Després d’una primera part igualada, l’Angulària va obrir el marcador al minut 64 de partit. Dotze minuts més tard, queia el segon gol. Però el Rialp va reaccionar i Moldovan, de penal, va fer pujar el 2-1 al marcador. Els pallaresos van lluitar fins el final per intentar empatar el matx, però no van poder aconseguir el seu objectiu.

Els del Sobirà sumen la setena derrota en els darrers vuit partits i es despengen definitivament de la zona alta de la classificació. L'equip és ara  9è amb 33 punts.