Dilluns, 8 de juliol de 2024

Derrota al Joncar del Natural Optics Pallars davant el Sant Josep (61-77)

Els trempolins tornen a perdre a casa i ja fixen el seu objectiu en evitar la promoció de descens

Jordi Ubach 14 de març de 2016 a les 11:16

El Tremp, en imatge d'arxiu, haurà de lluitar per no perdre la categoria. Foto: Llorenç Aguilar

El Natural Optics Pallars Tremp va perdre dissabte al pavelló del Joncar davant el CB Sant Josep Obrer per 16 punts de diferència. Els visitants es van mostrar superiors a un Tremp en hores baixes que fixa el seu objectiu en evitar la promoció de descens. Els trempolins van començar malament el partit i ho van aprofitar els visitants, que ja al primer quart aconseguirien avantatges de 12 punts. El segon període va ser més igualat, però la renda es mantenia. S'arribava al descans amb un +12 pels visitants.

A la represa, un Sant Josep molt encertat des de la línia de tres punts va tornar a sortir més fort que el Tremp i es va posar 17 punts amunt. Els homes que entrena Miquel Murgó van reaccionar tímidament, i al final del tercer quart s'hi arribaria amb un resultat de 50-59. Els darrers deu minuts no van servir per materialitzar la remuntada, i l'equip visitant es va endur la victòria de forma merescuda. L'encert visitant i els errors i la precipitació locals van ser les claus del partit.

L'equip suma la 12a derrota de la temporada i baixa fins la 10 posició de la taula. L'equip es troba amb les mateixes derrotes que l'11è classificat, el Collblanc, equip que marca la última plaça de la promoció de descens a Territorial A.