Divendres, 5 de juliol de 2024
Estació de Tavascan

Tavascan registra 10.000 forfets aquesta temporada

L'estació assoleix la seva xifra rècord en vint anys

Redacció 7 d'abril de 2016 a les 17:30

Usuaris de l'estació de Tavascan Foto: Estació d'Alta Muntanya de Tavascan


L'Estació d’Alta Muntanya de Tavascan ha aconseguit superar els 10.000 forfets, una xifra rècord mai assolida al llarg de les quasi dues dècades que fa que aquesta instal·lació està oberta, tenint en compte que l’estació només disposa d’un telecadira biplaça. De fet, durant aquests quatre mesos de temporada, des del desembre de 2015 fins al març de 2016, s’han expedit prop de 7.000 forfets en concepte d’esquí alpí i uns 3.000 de nòrdic i raquetes. A més, s’hi han de sumar les més de 17.000 persones que han visitat el recinte al llarg de la temporada.

Un dels fets que ha afavorit Tavascan és que durant aquests quatre mesos no hi ha hagut nevades excessives i només s’han hagut de tancar les instal·lacions durant quatre dies. A més, un altre fet afavoridor ha estat l’augment significatiu de l’esquí escolar, el qual també ha ajudat a aconseguir aquestes bones xifres.

L’estació de Tavascan està situada a l’extrem nord occidental del Pirineu de Lleida, just a l’epicentre del Parc Natural de L’Alt Pirineu. La vall de Tavascan és un indret d’alta muntanya de gran interès paisatgístic i cultural. Ofereix una inigualable oferta turística, així com tota mena de serveis adreçats a donar a conèixer els atractius d’aquesta extensa àrea natural. Les seves pistes d’esquí, tot i ser de petites dimensions, ofereixen un ampli ventall de possibilitats lúdiques i esportives: esquí nòrdic, alpí, raquetes, escola d’esquí, el refugi, etc.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació