Dilluns, 8 de juliol de 2024

Pas important del Natural Optics Pallars per la salvació directa (75-78)

Els trempolins vencen a Horta i ja preparen el transcendental partit de dissabte contra el Collblanc

Jordi Ubach 11 d'abril de 2016 a les 19:02

Victòria important la del Tremp a Horta. Foto: Laia Nadal

Victòria important la que va aconseguir diumenge el Natural Optics Pallars Tremp a la pista de l'Horta B per tres punts de diferència (75-78), en la seva lluita per evitar la promoció de descens. El matx es va posar de cara des d'un bon inici, quan l'equip trempolí va agafar de seguida un avantatge clar en el marcador. El primer període va finalitzar amb un 10-20 favorable als pallaresos, gràcies en bona part al contraatac i al mal balanç defensiu de l'equip barceloní.

En el segon període es va igualar el joc i també el marcador, amb un Tremp que va baixar el llistó i que s'enfrontava a un equip que no va deixar de lluitar durant tot el matx. A la represa, tot i l'empenta inicial dels locals, que es van arribar a posar a només 6 punts, el Tremp va reaccionar i es va tornar a situar ràpidament amb un avantatge de +11 amb tot el darrer quart per disputar.

Ja en els darrers deu minuts, l'Horta va protagonitzar un parcial favorable per empatar el partit a 63 a falta de quatre minuts. A diferència d'altres partits, el Tremp no es va descomposar i va seguir competint. Gràcies a un parcial de 0-4, l'equip que entrena Miquel Murgó se situava 63-67 a pocs minuts pel final, una diferència que ja no deixaria fins el 75-78 final.

Amb aquesta victòria, el Natural Optics Pallars Tremp suma el seu dotzè triomf per empatar amb el Collblanc, rival que marca la salvació directa i que aquesta setmana ha perdut a casa. A més, el Collblanc visita aquest dissabte el pavelló del Joncar de Tremp, en una oportunitat immillorable pels pallaresos de fer un important pas cap a la permanència a Tercera Catalana.