Victòria, empat i derrota pels equips pallaresos de futbol

El Rialp guanya a Ponts (1-2), el Pobla empata a casa amb el Bellcairenc (1-1) i el Tremp cau al camp del cuer (3-1)

Jordi Ubach 18 d'abril de 2016 a les 09:39

El Pobla i el Bellcairenc van empatar a 1. Foto: CF Bellcairenc

Diferent sort pels tres equips pallaresos que competeixen al grup 14 de la Tercera Catalana de futbol. El Rialp va ser l'únic dels tres que va aconseguir sumar els tres punts, després de vèncer al camp del Ponts per 1 gol a 2. Es van avançar els del Sobirà al minut 49 per mitjà de Doumi, un gol contrarestat al minut 61 pels locals. Un gol en pròpia porta del Ponts a 10 minuts del final va permetre el Rialp sumar la segona victòria consecutiva en un camp sempre complicat. El Rialp és 8è amb 39 punts.

El Pobla, en canvi, va empatar a casa davant un rival directe, el Bellcairenc. Malgrat el poc joc dels dos equips a la primera part, el Bellcairenc es va avançar. Després de la represa, els locals van sortir amb l'ambició de remuntar el partit, encara que amb molt poc encert de cara a la porteria. Finalment, a quatre minuts pel final del matx, De la Paz va aconseguir marcar el gol de l'empat, que deixava amb un mal sabor de boca una afició rival que ho va pagar llançant objectes. El Pobla se situa 10è amb 38 punts.

El Tremp, de la seva banda, va caure derrotat al camp de l'últim classificat, l'Ivars d'Urgell, per 3 gols a 1. Aquesta va ser la primera victòria dels locals després de tota una volta sencera sense aconseguir els tres punts. Els cuers van colpejar primer al minut 8', tot i que tres minuts més tard es marcaven a pròpia porteria. Dos gols més a la segona meitat van sentenciar un Tremp que és ara 12è amb 30 punts i que veu reduïda la distància amb els equips que marquen el descens.