Dijous, 4 de juliol de 2024
esports

Derrotes de Rialp (1-6) i Pobla (3-1) i empat del Tremp (2-2)

Cap dels tres equips pallaresos de Tercera Catalana és capaç de guanyar en aquesta jornada

Jordi Ubach 25 d'abril de 2016 a les 12:38

El Tremp, en imatge d'arxiu, ha empatat a casa. Foto: Arnau Ubach


El CF Tremp ha empatat a 2 gols aquest cap de setmana contra el Vallfogona de Balaguer, equip que lluita per les posicions capdavanteres de la classificació. Els pallaresos van disposar de més ocasions que el rival, però van pagar cars un parell d'errors defensius que van permetre al Vallfogona remuntar el gol inicial de Jonatan per posar-se davant al marcador. El mateix Jonatan, a falta 13 minuts pel final, va aconseguir empatar el matx. El Tremp és ara 12è amb 31 punts.

El CF Pobla va caure a domicili davant el filial del Cervera per 3 gols a 1. Els locals van estar més encertats i van mostrar-se superiors davant un Pobla inoperant, que va marcar de penal a deu minuts del final mitjançant Roset. Els poblatans van dominar la segona meitat, però no va estar encertat. El Pobla és ara 10è amb 38 punts.

El Rialp, per la seva banda, va caure derrotat de manera contundent a casa davant el cuer, l'Ivars d'Urgell, per 1 gol a 6. Mahamadou Camara, autor de quatre gols, va sentenciar el Rialp, superat durant tot el partit per l'equip visitant. El gol de l'honor pallarès el va anotar Doumi. El Rialp és 8è amb 39 punts.
 

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Tercera Catalana, grup 14

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació