Dilluns, 8 de juliol de 2024
esports

El Natural Optics Pallars Tremp segella la permanència tot i la derrota (74-69)

Els trempolins cauen a la pista del Sese B però es beneficien de la derrota del Collblanc a Claret

Jordi Ubach 25 d'abril de 2016 a les 13:10

El Sese B va ser superior al Tremp, en imatge d'arxiu. Foto: Arnau Ubach


Cap de setmana de contrastos pel Natural Optics Pallars Tremp, que va perdre dissabte a la pista del Sese B per 74-69 però que a pesar de la derrota, ha aconseguit matemàticament la permanència a Tercera Catalana a falta de dos jornades. La salvació ha estat possible gràcies a la derrota del Collblanc, rival directe dels trempolins, a la pista del Claret. Els trempolins tenen dos victòries més que els de l'Hospitalet de Llobregat amb l'average a favor, a falta de dos jornades perquè finalitzi la competició.

Tot i no tenir molta transcendència, els homes que entrena Miquel Murgó van sortir amb la intenció de guanyar el partit, tot i que presentaven nombroses baixes. El Sese B, que es juga evitar el descens, es va mostrar superior i va saber jugar millor els minuts decisius de partit davant un Tremp amb menys efectius que el rival i més cansat. Al final, victòria per cinc punts de diferència pels barcelonins (74-69).

El Tremp suma la 14 derrota i amb també 14 victòries és 10è. La setmana que ve l'equip visita la pista del colíder, l'AE Claret, amb la difícil missió d'endur-se la victòria.
 

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Tercera Catalana, grup 14

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació