El Tremp empata a Verdú (1-1) i el Pobla perd amb el Guissona B (0-1)

El Vallfogona-Rialp no es va disputar per sanció a l'equip pallarès

Jordi Ubach 2 de maig de 2016 a les 09:30

El Pobla, en imatge d'arxiu, va perdre a casa. Foto: Jordi Ubach

Nova jornada sense cap victòria dels equips pallaresos de futbol. El Tremp va empatar a 1 al camp del Verdú, que va ser superior durant pràcticament tot el partit, però no va ser capaç de transformar el seu domini en gols. Aquesta falta d'efectivitat i un error defensiu van provocar el gol de Miki Sirvant, que feia pujar el 0-1 al marcador. Finalment, els locals van ser capaços d'empatar l'encontre des del punt de penal, al minut 67. Amb aquest nou empat, el Tremp suma dos punts dels últims nou possibles i se situa 12è amb 32 punts.

El Pobla, de la seva banda, va perdre per 0 gols a 1 el seu partit a casa davant un Guissona B que lluita per no perdre la categoria. El Pobla va dominar la major part del partit, però no va saber materialitzar les ocasions i va veure com el Guissona B era capaç de marcar i endur-se la victòria al minut 77. Els poblatans continuen amb la seva mala ratxa i només han sumat un punt dels últims quinze. L'equip és ara 10è amb 38 punts.

El Rialp va perdre el seu partit contra el Vallfogona per 3-0, tot i que no es va disputar. El motiu, la sanció imposada al Rialp per impagament dels arbitratges. Els del Sobirà són 8ens amb 39 punts.