Victòria èpica del Natural Optics Pallars a la pista del líder (60-71)

Els trempolins destronen l'UE Claret amb només sis jugadors

Jordi Ubach 2 de maig de 2016 a les 11:01

El Natural Optics Pallars tancarà dissabte la temporada al Joncar. Foto: Arxiu

El Natural Optics Pallars Tremp ha aconseguit aquest diumenge una victòria èpica a la pista del líder, l'AE Claret, amb només sis jugadors, per 11 punts de diferència (60-71). Amb la seguretat que dóna no tenir res en joc -l'equip està salvat matemàticament-, el Tremp va començar el partit molt encertat per donar el primer ensurt a l'equip local, que sempre va anar a remolc. Amb Oriol Ubach i Arnau Garrabé dominant sota els taulers, es va arribar al final del primer quart amb un clar 13-22.

El segon període va servir als barcelonins per retallar mínimament les distàncies, a pesar de l'encert des de la línia exterior que mantenia el Tremp per davant. S'arribava al descans amb un 29-35. A la represa, i amb un Claret conjurat per iniciar la remuntada davant un Tremp teòricament més cansat, els pallaresos van tornar a sortir forts i encertats en un inici de període clau (29-41). La bona defensa trempolina va secar els locals, que només van anotar sis punts en tot el quart, que va finalitzar amb un +18 (35-53).

Com en el primer i el tercer període, el Tremp va començar l'últim quart molt més concentrat que el rival, per aconseguir els màxims avantatges del matx (36-60 i 41-65 a cinc minuts del final). En un rampell d'orgull i davant un Tremp ara sí més cansat, els locals van realitzar un parcial de 19-5 per posar-se a només deu punts (60-70), tot i que sense temps per completar la remuntada. Al final, 60-71 per un Tremp que, tot i el triomf, tancarà una temporada discreta el proper dissabte davant el Martorell al pavelló del Joncar.