Tremp, Pobla i Rialp repetiran un any més a Tercera Catalana

El Tremp va segellar la permanència guanyant el Torà al Pedrasanta (2-1) | El Rialp va vèncer el Verdú (3-1) i el Pobla va caure a Alcarràs (6-2)

Jordi Ubach 9 de maig de 2016 a les 09:15

El Tremp, en imatge d'arxiu, va sumar els tres punts. Foto: Arnau Ubach

El CF Tremp va vèncer ahir el CF Torà per 2 gols a 1 per certificar matemàticament la permanència a la categoria, un objectiu que ja havien complert prèviament el CF Pobla i el FC Rialp. Els tres equips pallaresos, doncs, jugaran junts un any més a la Tercera Catalana de futbol, a fallta encara de tres jornades per acabar la lliga.

Els trempolins, però, van haver de guanyar-se el triomf, ja que van haver de remuntar el gol inicial dels visitants, al minut 19. Només sis minuts més tard, al 25, Sergio Fernández igualava el matx, un 1-1 amb el que s'arribaria al descans. A la represa, el mateix Fernández va certificar el triomf amb el definitiu 2-1. Amb aquesta victòria el Tremp suma tres partits consecutius sense perdre.

Qui no va poder sumar els tres punts va ser el CF Pobla, que va perdre el seu partit a Alcarràs, el líder de la competició, per un contundent 6 a 2, en un partit dominat en tot moment pels locals amb un Pobla en quadre. Amb la tranquil·litat del 6-0 inicial, el Pobla va aprofitar per marcar dos dianes que van maquillar el resultat final. Amb aquest resultat, el Pobla suma ja sis partits consecutius sense guanyar i se situa 10è amb 38 punts, tres més que el Tremp, que és 12è.

El Rialp, de la seva banda, va guanyar el seu partit a casa davant el Verdú per 3 gols a 1. El Rialp va remuntar un partit en el qual la falta d'encert del Verdú va permetre als locals tenir opcions d'empatar, primer, i posar-se al davant posteriorment. El porter local Armada va ser el jugador més destacat de l'encontre, evitant els gols del Verdú. Els gols pallaresos van ser obra de Julià i de Deniz, aquest darrer per partida doble. El Rialp suma ja 42 punts i es manté en una tranquil·la 8a posició.