Dilluns, 8 de juliol de 2024

El Natural Optics Pallars Tremp tanca la temporada amb victòria (81-71)

El Sènior B derrota el Maristes i salva la categoria després d'un gran final de temporada | El CB Sort s'acomiada de la Territorial A un any després

Jordi Ubach 9 de maig de 2016 a les 09:45

El Natural Optics Pallars tanca la temporada amb victòria. Foto: Arnau Ubach

El Natural Optics Pallars Tremp va acomiadar-se de la temporada dissabte amb una convincent victòria davant el BC Martorell B malgrat les quatre baixes que presentava pel partit. Els de Miquel Murgó van començar encertats davant un Martorell que arribava a Tremp amb urgències per no perdre la categoria. Tot i això, va picar primer el Tremp, que amb un encertat Arnau Garrabé -autor de 30 punts- va aconseguir els primers avantatges (23-19).

Al segon quart el Martorell es va refer i va capgirar el marcador a base d'una defensa zonal i de contraatacs letals. Els barcelonins es van col·locar 32-41 a falta de dos minuts pel descans, però un parcial de 11-2 permetria al Tremp marxar als vestidors amb empat al marcador (43-43). A la represa, les alternances al marcador es van anar succeint fins el minut 2, on amb un nou parcial de 15-3 els trempolins s'escapaven un altre cop. El tercer quart va acabar amb un 62-56.

Els últims 10 minuts van ser de domini trempolí. Un parcial inicial de 16-4 posava el partit amb un 78-60 impossible de capgirar pels visitants, que es van limitar a acabar el partit de la manera més digna. Al final, 81-71 al marcador i un Tremp que acaba la temporada amb 16 victòries i 14 derrotes, empatat amb el Fraga al bell mig de la classificació.

El Sènior B salva la categoria "in extremis" i el Sort consuma el descens

El CB Tremp B, de la seva banda, va certificar la permanència a la categoria Territorial A després de guanyar el seu partit al Joncar davant el CE Maristes Montserrat de Lleida per 79-69. L'equip que entrena César Fernández ha completat un final de temporada espectacular, on ha sumat cinc victòries en els últims set partits, una ratxa que li ha permès arribar a la última jornada amb opcions de salvar-se.

Tot i empatar a victòries amb el CB Secà de Sant Pere i el CENG Artesa i tenir-hi el bàsquet average desfavorable, la retirada del CB Cervera a mitja temporada fa que només descendeixin dos equips. El Tremp B, doncs, jugarà un any més a la màxima categoria territorial, per contra del CB Sort, que perd la categoria un any després de l'històric ascens.