Dilluns, 22 de juliol de 2024
esports

Les obres de Gerri de la Sal obliguen a aplaçar la Volta ciclista a Lleida

La prova travessa el Pallars i comptarà amb final i inici d'etapa a Tremp

Jordi Ubach 17 de maig de 2016 a les 09:12

Ciclistes coronant el coll d'Àger en l'edició de l'any passat. Foto: Volta a Lleida


La Volta Ciclista Internacional a Lleida no es disputarà els dies 2, 3, 4 i 5 de juny tal i com estava previst, per les obres de la travessia que el Ministeri de Foment està efectuant a Gerri de la Sal. Segons ha pogut saber Pallars Digital, el Club Esportiu Speed Republik, organitzador de la prova, s'ha vist obligat a aplaçar la competició, que si no hi ha cap altre daltabaix, es disputarà finalment a finals del mes de setembre.

Segons els organitzadors, el Ministeri de Foment ha fet arribar un avís al Servei Català de Trànsit informant de les obres a la població de Gerri de la Sal, un dels punts per on la cursa ha de passar en dos etapes diferents. L'organització s'havia plantejat en primera instància modificar el recorregut fent passar les etapes pel port de Perves i Viu de Llevata, a l'Alta Ribagorça, però finalment ha optat per aplaçar la prova mantenint el format original.

Aquesta serà la 59a edició de la Volta Ciclista a Lleida, una competició històrica que va deixar de disputar-se el 2009 per problemes econòmics i que va ser recuperada pel ciclista lleidatà Sergi Escobar l'any 2014. La cursa ha adoptat enguany un caràcter més internacional, ja que s'ha inclòs dins el calendari UCI. El trempolí Marc Vilanova serà un dels ciclistes que prendran la sortida de la prova, amb l'equip Massi Kuwait Cycling Project. Una de les etapes tindrà final a Tremp, on també començarà l'etapa del dia següent.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació