El Tremp venç l'EF Tàrrega (2-1) i supera el Pobla a la classificació

Els poblatans van caure a casa davant l'Angulària per 1 gol a 3 | El Rialp va perdre a Torà per 4-0

Jordi Ubach 16 de maig de 2016 a les 11:28

Els jugadors del Tremp celebrant la victòria al vestidor amb una selfie. Foto: CF Tremp

Amb els tres equips pallaresos amb la permanència assegurada i a falta de dos jornades pel final de la competició, el Tremp ha superat el Pobla a la classificació. Ho ha fet derrotant contra pronòstic el segon classificat, l'EF Tàrrega, per 2 gols a 1. Els trempolins van jugar amb quatre juvenils entre els titulars, van aconseguir el triomf amb dos gols a la segona meitat, obra de Jonatan i Miki. El Tremp suma 38 punts, els mateixos que el Pobla, al que atrapa a la classificació.

El Pobla, d'altra banda, va caure a casa contra el tercer classificat, l'Angulària, per 1 gol a 3. Els visitants van dominar el partit davant un Pobla conservador. Aquest domini visitant es va traduir en els dos primers gols de l'encontre quan s'havien disputat poc més de vint minuts. Després dels dos primers gols, l'Angulària va abaixar el ritme, una cosa que va aprofitar el Pobla per retallar distàncies en el marcador. A la segona, els visitants van aprofitar una contra per marcar el definitiu 1-3.

El Rialp va caure golejat al camp del Torà per 4 gols a 0, on es va presentar amb només nou jugadors. A la primera meitat, els locals van decidir el partit amb tres gols pràcticament consecutius. Després del descans, el Rialp va perdre un altre jugador per lesió i va disputar la segona meitat amb tan sols vuit efecius. Amb el partit proper al final, els locals van marcar un gol més que posava el 4-0 final en el marcador. EL Rialp és 8è amb 42 punts.