Una de les activitats del projecte. Foto: Ajuntament de Tremp
Un centenar d'alumnes, els seus professors i els familiars que els han pogut acompanyar, s'han trobat aquest dimecres a l'Espai Cultural La Lira de Tremp per presentar els seus treballs i extreure les conclusions del projecte que han dut a terme aquest trimestre entorn a les intoleràncies i al·lèrgies alimentàries.
En la primera part de l'acte, Laia Espasa, impulsora del projecte "Toleràncies, menjant amb il·lusió", ha explicat en què ha consistit el mateix i la metodologia emprada. Posteriorment s'ha dut a terme una demostració de cuina amb productes lliures d'al·lèrgens que han fet la mateixa responsable del projecte i el Sr. Crèpitus (l'actor Blai Castell), el personatge que els ha acompanyat, a través d'un blog, en la seva recerca i investigació entorn a les intoleràncies i al·lèrgies alimentàries.
Per acabar, els alumnes han presentat els seus vídeos de recull on han mostrat tot allò que han après durant les sessions i han fet una petita degustació.
Amb tu, el periodisme al Pallars és possible!
A Pallars Digital treballem per oferir-te una informació rigorosa, lliure i honesta. Per mantenir-ho, necessitem el suport i el compromís de persones com tu.
Subscriu-t'hi