Diumenge, 22 de desembre de 2024

Conclou el projecte «Toleranyam» a Tremp

Alumnes del l'Escola Valldeflors i del col·legi Maria Immaculada han presentat els seus treballs entorn a les intoleràncies alimentàries

Redacció 18 de maig de 2016 a les 18:08

Una de les activitats del projecte. Foto: Ajuntament de Tremp


Un centenar d'alumnes, els seus professors i els familiars que els han pogut acompanyar, s'han trobat aquest dimecres a l'Espai Cultural La Lira de Tremp per presentar els seus treballs i extreure les conclusions del projecte que han dut a terme aquest trimestre entorn a les intoleràncies i al·lèrgies alimentàries.

En la primera part de l'acte, Laia Espasa, impulsora del projecte "Toleràncies, menjant amb il·lusió", ha explicat en què ha consistit el mateix i la metodologia emprada. Posteriorment s'ha dut a terme una demostració de cuina amb productes lliures d'al·lèrgens que han fet la mateixa responsable del projecte i el Sr. Crèpitus (l'actor Blai Castell), el personatge que els ha acompanyat, a través d'un blog, en la seva recerca i investigació entorn a les intoleràncies i al·lèrgies alimentàries.

Per acabar, els alumnes han presentat els seus vídeos de recull on han mostrat tot allò que han après durant les sessions i han fet una petita degustació.

Amb tu, el periodisme al Pallars és possible!

A Pallars Digital treballem per oferir-te una informació rigorosa, lliure i honesta. Per mantenir-ho, necessitem el suport i el compromís de persones com tu.

Subscriu-t'hi
Participació