Dijous, 4 de juliol de 2024
esports

Empat en el derbi pallarès (2-2) i victòria de prestigi del Pobla (3-1)

Els Rialp i el Tremp empaten a 2 en un partit molt igualat | El Pobla venç el segon classificat

Jordi Ubach 23 de maig de 2016 a les 09:36

Casaucau i Admella, els porters del Rialp i el Tremp, mostrant "fair-play". Foto: Albert Armada


El Rialp i el Tremp van repartir-se els punts en el derbi pallarès de la jornada disputat a la població del Pallars Sobirà. Sense res en joc, els dos equips van saltar a la gespa disposats a oferir un bonic espectacle al públic assistent. I va ser un matx molt disputat. Tot i avançar-se primer el Rialp als minuts 17 i 19 amb Hurtado com a golejador per partida doble, el Tremp va saber contrarestar-ho amb un gol de Jonatan al 44 i un de Sergio Fernández al 47. La igualtat es va fer palesa durant la segona meitat, però el marcador ja no es va moure, tot i que el Tremp va jugar els últims 20 minuts amb un home menys.

A falta d'una jornada per disputar-se, el Rialp és 8è amb 43 punts i el Tremp 11è amb 39. Els de la capital del Pallars Jussà sumen el seu cinquè partit consecutiu sense perdre, en un bon final de temporada. La dinàmica del Rialp no és tan positiva, ja que després d'un bon inici de campionat s'ha anat desinflant a mesura que avançaven les jornades.

El Pobla, de la seva banda, va vèncer contra pronòstic el segon classificat, l'EF Tàrrega, per 3 gols a 1 en un gran partit i després de set partits sense conèixer la victòria. Els visitants van inaugurar el marcador ja al minut 5, però el Pobla es va encoratjar per remuntar. Molleví, amb dos gols, un al 10 i l'altre al 55, capgirava el marcador pels locals. Finalment, Toudani, a un minut pel final i amb un Tàrrega bolcat a l'atac, va segellar el triomf d'un Pobla que se situa 9è amb 41 punts a falta d'una jornada. 
 

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Tercera Catalana, grup 14

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació