El corder és una de les icones gastronòmiques del Pallars i forma part de la seva cultura popular. Al programa de TV3
Espai Terra se n'han fet ressò aquest dimecres, amb un reportatge de Tana Collados, que ha recuperat una visita al poble d'Astell de fa uns anys per aprendre a elaborar la girella. Aquest embotit es fa exclusivament amb xai, es menja tot l'any, però antigament es feia en temps de xolla.
La periodista i Tomàs Molina també han aprofitat per mostrar al programa diferents productes i plats elaborats amb carn de corder, com hamburgueses, creps o el pernil de Casa Badia. El projecte "
Al teu gust, aliments del Pallars", impulsat per l'
Ajuntament de Tremp i format per productors i restaurants de la comarca, vetlla per la difusió dels productes gastronòmics del Pallars i treballa per promoure el consum del corder.
Amb tu, el periodisme al Pallars és possible!
A Pallars Digital treballem per oferir-te una informació rigorosa, lliure i honesta. Per mantenir-ho, necessitem el suport i el compromís de persones com tu.
Subscriu-t'hi