Diumenge, 17 de novembre de 2024

La girella i el corder pallarès es promocionen a l'«Espai Terra»

El programa de TV3 presentat per Tomàs Molina dóna a conèixer la girella i la gastronomia del corder al Pallars

Redacció 2 de juny de 2016 a les 09:17


El corder és una de les icones gastronòmiques del Pallars i forma part de la seva cultura popular. Al programa de TV3 Espai Terra se n'han fet ressò aquest dimecres, amb un reportatge de Tana Collados, que ha recuperat una visita al poble d'Astell de fa uns anys per aprendre a elaborar la girella. Aquest embotit es fa exclusivament amb xai, es menja tot l'any, però antigament es feia en temps de xolla.


La periodista i Tomàs Molina també han aprofitat per mostrar al programa diferents productes i plats elaborats amb carn de corder, com hamburgueses, creps o el pernil de Casa Badia. El projecte "Al teu gust, aliments del Pallars", impulsat per l'Ajuntament de Tremp i format per productors i restaurants de la comarca, vetlla per la difusió dels productes gastronòmics del Pallars i treballa per promoure el consum del corder.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Subscriu-te al diari per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Subscriu-t'hi

Participació