Dimecres, 3 de juliol de 2024
socis

Guanya dos entrades dobles pel Talarn Music Experience i l'Äneufest!

Entraran en el sorteig tots aquells socis que s'hagin donat d'alta abans del 10 de juliol

Redacció 17 de juny de 2016 a les 12:01

Pallars Digital et convida a gaudir de la música en viu. Foto: Jordi Peró


Després de regalar dos entrades pel concert de Bruce Springsteen al Camp Nou de Barcelona i un sopar per a dos persones a Lo Quiosc, aquest mes de juliol rifarem entre tots els socis dos entrades dobles per dos festivals musicals que tindran lloc aquest estiu a les comarques pallareses. Es tracta, per un costat, del Talarn Music Experience, el festival de tres dies de durada que organitza el bar natural Lo Quiosc de Talarn; i per un altre, de l'Äneufest, un festival que neix enguany de les cendres de l'enyorat Doctor Music Festival d'Escalarre.

L'Äneufest és un festival d'un dia i, per tant, l'entrada dóna accés a tota la jornada. El festival tindrà lloc el dia 16 de juliol a Esterri d'Àneu. En el cas del Talarn Music Experience, l'entrada doble dóna accés a un dels tres dies de festival, concretament al 29 de juliol, vetllada en què es podrà gaudir de les actuacions de Sanjosex, Xarim Aresté i un jove grup de la Pobla de Segur.

Com cada mes, entraran en el sorteig tots els socis que s'hagin registrat abans del dia 10 del mes posterior, per tant, del 10 de juliol. Serà l'endemà, el dilluns dia 11, quan sortejarem les dos entrades dobles i en donarem a conèixer els guanyadors. Recorda que pots fer-te soci del diari per només 3 euros al mes seguint aquest enllaç

Una campanya innovadora

El passat mes d'abril Pallars Digital va iniciar una campanya de socis per tal de fidelitzar els lectors que vulguin col·laborar amb el diari i aportar-hi el seu valor. A canvi, els abonats aconsegueixen avantatges exclusius mensuals amb sortejos, descomptes i promocions, a més de formar part activa del diari.

Josep Monguet, de Sant Martí de Canals però resident a Tordera, i Joan Carretero, de Tremp però vivint actualment a Palamós, han estat els afortunats dels dos primers sortejos de socis de Pallars Digital. La resta, no us desanimeu. Cada mes entreu a un nou sorteig i teniu noves oportunitats de guanyar!
 

Fes-te soci/a de Pallars Digital!

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació