Dimecres, 3 de juliol de 2024
esports

Rialp, Val d'Aran, Nàstic i FIF Lleida, vencedors al Torneig de Rialp

La població pallaresa clou la 6a edició del Torneig de futbol base

Redacció 20 de juny de 2016 a les 09:31

Els joves futbolistes de l'EF Val d'Aran, amb el trofeu conquerit. Foto: EF Rialp


Rialp ha tancat un any més, i ja en van 6, una nova edició del Torneig de futbol base Rialp-Pallars Sobirà. Ho ha fet amb una gran afluència de públic, que ha omplert la població i la comarca per recolzar les joves promeses del futbol, que han demostrat durant tot el cap de setmana un gran fair play. Els vencedors de l'edició d'enguany han estat el FIF Lleida, el Nàstic de Tarragona, l'EF Val d'Aran i l'EF Rialp en les categories aleví, infantil, benjamí i cadet respectivament.

El dissabte es van conèixer els vencedors de les categories benjamí i cadet, incloses per primer any a la competició. Els guanyadors van ser els benjamins de l'EF Val d'Aran i els cadets de l'EF Rialp. Els amfitrions es van adjudicar el trofeu al vèncer els seus dos partits davant l'Orgèl·lia (1-0) i la Val d'Aran (4-0), una victòria molt celebrada damunt la gespa.

Pel que fa a la resta de categories, la infantil i la aleví, els vencedors van ser el Nàstic de Tarragona i el FIF Lleida respectivament. Els primers van donar la sorpresa al superar a la final el grans favorits de la competició, el RCD Espanyol, per 0 gols a 1, després de desfer-se prèviament del San Fernando i el FIF Lleida. En categoria aleví, el FIF Lleida va superar a la final el Nàstic de Tarragona per 2-1, després que els rojos donessin la gran sorpresa eliminant el Barça en semifinals.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació