Dilluns, 22 de juliol de 2024

​Santi Vila espera que el Doctor Music estigui «a l'altura» del que havia estat

El conseller de Cultura es mostra "expectant" i coneixedor de l'"interès" que genera el festival

ACN / Redacció 28 de juny de 2016 a les 09:27

El conseller Vila a les portes del Consell Cultural de les Valls d'Àneu. Foto: Dansàneu


El conseller de Cultura, Santi Vila, de visita la setmana passada a les Valls d'Àneu en motiu del Dansàneu, va afirmar que "hem d'estar expectants" si d'aquí al 2019 "estem tots en posició" per crear les condicions per fer possible el festival d'Escalarre i "estar a l'altura" del que va ser fa 20 anys. Vila va explicar que és un festival que està en la memòria i el record de molta gent i que va ser "una trobada molt important des de tots els punts de vista".

El conseller va afegir que són coneixedors de l'interès que desperta a la zona la iniciativa de la promotora Doctor Music de fer una nova edició del festival d'Escalarre per al 2019. El fundador i director general de la promotora Doctor Music, Neo Sala, ha avançat recentment que en aquesta edició commemorativa se seguirà el format de tres dies de concerts repartits en diversos escenaris així com activitats paral·leles.

Pel que fa al territori, les institucions de la zona han acceptat aquesta iniciativa, al contrari del que va passar fa vint anys quan la promotora va trobar molts obstacles entre els ajuntaments degut a recels i pors pel desconeixement. Sala va explicar que la intenció és portar artistes i grups que van actuar en les edicions dels 90 i que segueixen sent "rellevants" així com noms de màxima actualitat, entre els quals figurarien estrelles de la música electrònica.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació