Dilluns, 22 de juliol de 2024

Rescaten un nen de 12 anys a Sant Maurici amb un fort cop al cap

Practicava senderisme amb la seva mare prop del pic de Monastero | Ha estat traslladat amb helicòpter de caràcter menys greu a l'Arnau de Vilanova de Lleida

Jordi Ubach 14 de juliol de 2016 a les 20:43

El jove senderista ha estat traslladat amb helicòpter a l'Arnau de Vilanova. Foto: Bombers


Un nen de 12 anys ha resultat ferit de caràcter menys greu aquesta tarda mentre realitzava una excursió per la zona del camí de Monastero, prop de l'estany de Sant Maurici, al terme municipal d'Espot. Per causes que es desconeixen, el jove senderista ha patit un accident que li ha provocat un fort cop al cap. El nen, que anava acompanyat de la seva mare, ha pogut arribar pel seu propi peu al refugi Mallafré, on li han fet una primera inspecció.

Ha estat allà quan s'ha constatat que el seu estat, amb una ferida oberta, requeria d'atenció. Com a conseqüència, s'han avisat els serveis d'emergència sobre les 17h de la tarda. S'han activat els GRAE i l'helicòpter del SEM i el nen ha estat traslladat de caràcter menys greu a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida. Tenia ferida oberta, allà l'han anat buscar amb l'helicòpter i els GRAE, i ha estat traslladat pel SEM a l'Arnau de Vilanova de Lleida de caràcter menys greu.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació