Dimecres, 3 de juliol de 2024

La Pobla de Segur celebra aquest cap de setmana la festa major

Aquest vespre s'inicien els actes d'una festa major pensada per a totes les edats

Redacció 22 de juliol de 2016 a les 18:35

Els diables de l'Espluga de Francolí s'encarregaran del correfoc. Foto: correfoc.cat


Ja som a finals de juliol i, com és tradicional, arriben els tres dies més esperats de l'any a la Pobla de Segur. Ja és aquí la Festa Major i amb ella arriba diversió i entreteniment per a tota la família. Una Festa Major amb activitats per a tothom que va arrencar dimecres amb el pregó i la cantada d'havaneres amb rom cremat a la plaça del Daldo.

Ahir al vespre va tenir lloc la Gimcana Mixta, una cursa d'obstacles al camp de futbol, i aquest vespre ja s'han fet cucanyes i espectacles infantils. El correpitxos i els concerts animaran la primera nit de festa major, amb els actuacions de la coral In Crescendo i de la música del grup local Stain, Pastorets Rock i DJ Caganer.

De cara al cap de setmana, hi ha pensades una gran varietat d'activitats. El dissabte serà el dia més esportiu amb el 3x3 de bàsquet, la travessa al llac, el concurs de petanca, la pedalada popular, l'exhibició de trial social o la 2a Vertical a Santa Magdalena. L'orquestra Nova Blanes posarà les sardanes al migdia, i també iniciarà el ball de festa major a les 20:30h a la plaça de la Pedrera i el continuarà a les 23:30h, després del correfoc amb els Diables de l'Espluga de Francolí. El grup de versions Virus i DJE faran ballar els més noctàmbuls fins altes hores de la matinada.

El diumenge al matí està reservat pel vermut musical amb el grup local Max Acústic, a la plaça de l'Arbre. A la tarda hi haurà animació infantil a les piscines municipals, un campionat de botifarra i el ball de tarda amb el quartet Tropikana. I per finalitzar la festa, el ja tradicional concurs de truites i pastissos a l'Av. del Camp de la Sala del barri de l'Estació. DJ Tofu posarà el punt final a la jornada. El dilluns es donaran per finalitzats els actes amb una observació dels estels a càrrec de Celístia Pirineus a l'ermita de Sant Miquel.
 

Consulta el programa de la Festa Major de la Pobla de Segur 2016

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació