Dilluns, 22 de juliol de 2024

Sort ha estat l'escenari de la final del Campionat d'Espanya d'Eslàlom Olímpic

Hi han participat atletes de 17 clubs de tot l'estat espanyol

Redacció 25 de juliol de 2016 a les 13:38

Eslàlom a Sort Foto: Ajuntament de Sort


El Camp de Regates l'Aigüerola de Sort ha sigut la última cita competitiva important a nivell estatal abans dels Jocs Olímpics de Rio. L'alta participació a la competició ha impregnat d'un ambient esportiu tot el municipi de Sort que durant la propera setmana continua acollint la 53ena edició del Ral·li Internacional de la Noguera Pallaresa. Aquest any es commemora el 50è aniversari del primer Campionat d'Espanya.

Aquest diumenge, s'ha celebrat la segona jornada d'aquest campionat i els atletes han pogut demostrar la seva destresa i l'alt nivell de forma a l'hora de realitzar el circuit. Tots els assistents han pogut gaudir d'una jornada esportiva d'alt nivell al vell mig d'un entorn natural al centre del poble.

El competidors provenen de 17 clubs de les Comunitats Autònomes de Múrcia, Aragó, Castella i Lleó, Castella La Manxa, Catalunya, Galicia i el País Basc. Tots ells han estat durant aquesta darrera setmana a Sort, entre entrenaments i competició. Alguns d'ells, participaran també a les proves obertes del Ral·li a través de les quals podran seguir gaudint del riu Noguera Pallaresa.

Els del Cadí Canoe Kayak són els que han aconseguit més podis, seguits de l'Atlético San Sebastián i del C. D. Miño. Entre atletes dels clubs locals, l'Associació Esportiva Pallars i el Kayak Sort, Kira Carreto, representant d'aquest últim, s'ha proclamat tercera classificada en la categoria K-1 Cadet Femení.

En aquest jornada hi ha assistit el sr. Raimon Monterde, alcalde de Sort, la sra. Rosa Amorós, delegada del Govern de la Generalitat a l'Alt Pirineu i Aran, el sr. Joan Segura, representant territorial de l'Esport a Lleida, el sr. Lluís Rabandea, president del Comitè d'Estil Lliure de la Federació Internacional de Piragüisme, el sr. José Mari Urkiola, president del Comitè Nacional d'Eslàlom i el sr. Lionel Pla, president de l'Associació Esportiva Pallars. Tots ells han presenciat les finals del campionat i per últim han lliurat les medalles als guanyadors i guanyadores donant per finalitzada la competició. 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació