Dimecres, 3 de juliol de 2024

Concerts, activitats infantils i concursos ompliran la Festa Major de Sort

Quatre dies de disbauxa i alegria, en què també se celebrarà el 3r Carnaval d'Estiu

Pallars Digital 29 de juliol de 2016 a les 15:00

Festa Major de Sort Foto: AjSort


Sort prepara, a partir d'aquest divendres, l'esperada festa major. Quatre dies de diversió, rauxa i bon ambient que inclouran concerts, activitats infantils, balls i exhibicions. La festa començarà aquest mateix divendres a les 11.00 del matí amb la gimcana "a lo animal", organitzada pel Casal d'Estiu del poble. Ja a la tarda hi haurà activitats de circs per a grans i xics, i l'exhibició "Ball de Rigodons". Una de les activitats incorporades i més esperades serà la que donarà pas a dissabte. Tocada la mitjanit, els alcaldes del Carnaval llegiran el pregó del 3r Carnaval d'Estiu, i començarà tota una nit de festa i música de la mà del DJ Berni i DJ Pate. 

Les activitats de dissabte començaran a les 16.00 hores amb el concurs de botifarra, que donarà pas a la ballada de sardanes a la Residència de la Gent Gran, a activitats d'animació infantil al Parc del Riuet, i al torneig de petanca al pavelló d'esports els Til·lers. A les 18.30 hores hi haurà la festa de l'escuma, i a la mateixa hora també s'iniciarà el torneig de bàsquet 3x3, per a qui s'hi vulgui apuntar. Ja de cara a les 19.00 hores es presentaran els llibres "Mi gran viaje a los 40" i "Desmemorias de un pez en el desierto" a càrrec de Ferran Blanch, i a continuació la màster class de zumba. La nit entrarà amb el cinema infantil a la fresca i el ball de nit amb l'Orquestra Gira-Sol. També es podrà escoltar el grup de versions Zàpping, i a la mitja part hi haurà el ball del fanalet.

Les activitats de diumenge seran, per contra, molt matineres. A les 8.00 del matí començarà el concurs de pesca infantil i, fins al migdia, hi haurà inflables al Parc del Riuet. A la tarda es tornarà a repetir el concurs de botifarra, amb més inflables, i a les 19.30 hores hi haurà el ball de tarda amb l'Orquestra Swing Latino. 

Finalment, l'1 d'agost s'iniciarà amb la cercavila dels Gegants de Sort, els Esmolets i la xaranga Xafarrostolls. A les 12.00 del migdia es podrà assistir a la Missa major i, a les 13.30 hores, a un aperitiu popular. A les 18.00 hores s'ha organitzat un conta contes amb la Bruixa Pastrana, i a continuació començarà el darrer ball de tarda, amb Cocktail Elegant, que inclourà l'exhibició del ball tradicional de rigodons. Finalment, les 22.00 hores s'enllaçarà amb havaneres i rom cremat amb Els Pescadors de l'Escala, i a mitjanit, una traca de final de festa clourà les activitats.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació